Gastenboek

Wil je ons helpen om het verblijf in onze vakantiewoning zo prettig mogelijk te maken stuur een mailtje naar hesselingendijk10@gmail.com

Wil je een review achterlaten? Vul deze dan hieronder in.

4 gedachten over “Gastenboek”

 1. Ada en Cees, eigenlijk kan ik volstaan met: zeker voor herhaling vatbaar, dat zegt genoeg. Maar ik wil toch nog even jullie hulpvaardigheid benadrukken. Cees had z’n handen vol aan ons met aanpassingen en spullen nasturen. Dit alles met een blijmoedige opgewektheid. Gasten zijn bij jullie in goede handen. Een tip waarvan wij erg genoten hebben: de Art Nouveau Villa Rams Woerthe in Steenwijk: prachtig en geweldige vrijwilligers.

 2. Een verrassend vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Ruim, fris en fijne moderne inrichting. Een heerlijk bed, een heerlijke douche en STILTE.
  Heerlijk geslapen (dat lukt mij bijna nergens) en fit op kunnen staan. Mijn persoonlijke wandelrecords heb ik met gemak kunnen verbreken. Tjonge, ik kan mij niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst klachtenvrij was. Dat is dus wat een stralingsvrije locatie voor je kan doen.
  En ook nog genoeg moois in de nabije omgeving te ontdekken: Weerribben, bossen bij Vledder, Steenwijk, etc.
  Dank Ada en Cees dat jullie zo’n fijne plek hebben gemaakt.

 3. Onze gasten uit Vlaanderen schreven het volgende:

  Hallo,
  Een heel comfortabele woning met alles erop en eraan. De zonsondergang is uniek. Het is heerlijk om te gaan joggen langs het kanaal zowel richting Kalenberg als richting Steenwijk.

  De woning is ruim en praktisch ingericht. We hebben een paar folders voor kindvriendelijke activiteiten toegevoegd.

  Giethoorn ontdekt, echt prachtig en onvergetelijk.
  Tiemen Vaartjes brengt je op een grappige en educatieve wijze langsheen de unieke Weerribben.
  We zijn blij verrast dit pure stukje Nederland te ontdekken.

  Met hartelijke Vlaamse groeten

 4. Dit was per ongeluk gewist vorige week…

  Een stukje voor het gastenboek:
  Een warme ontvangst door fam. van Doorn. We hebben genoten van jullie mooie , schone vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Wat heerlijk de opgemaakte bedden bij aankomst: goede bedden. Jullie vakantiewoning heeft een knusse huiskamer, alles mooi en nieuw.
  Wat bijzonder om ’s avonds de zon te zien ondergaan!
  Het stralingsarme vakantiehuis en de stralingsarme omgeving heeft goed gedaan. Op 4/5 km afstand de Weerribben, wat was het mooi om daar te fietsen en te wandelen. Jullie vakantiehuis is een plek om echt even tot rust te komen!

  Met een hartelijke groet,

  Fam. K Kuiper

Plaats een reactie